Dragobetele

Dragobetele

Pentru noi iubirea înseamnă și povești scrise de autori români! #Dragobete

Am ales să împărtășim aceste trei titluri pentru că definesc iubirea pentru noi și pentru că le admirăm tare mult.

De asemenea, sunt scrise de scriitoare românce, toate dragi nouă!

Ele au apărut în viața și biblioteca noastră de-a lungul ultimilor ani, de când au apărut și micile cititoare și ne dorim să însoțească cât mai multe generații, pentru că ne cresc și ne îmbogățesc mintea și sufletul deopotrivă!

Nina Cassian, e ca prima dragoste, este prezentă în viețile noastre încă din copilăria noastră.O scriitoare de referință, pe care am împrietenit-o foarte ușor cu cititoarele mici și iubitoare de povești jucăușe. “Povestea a doi pui de tigru” nu este doar un superb poem în versuri, cu un fantastic joc de rime, ci și o poveste de iubire sinceră între Aligra și Ninigru, ce doi tigri din spectaculoasa junglă.

Ioana Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană, ne este alături (atât nouă mamelor, cât și copilelor noastre), încă de la primele lecturi împreună. Imposibil să nu vă identificați propriile situații de viață cu aventurile Pofticioșilor, ale lui Micuț sau ale lui Evi. Fiecare poveste a ei, emană iubire în cel mai simplu și sincer limbaj. De la fiecare dintre ei am învățat cât de importantă e verbalizarea iubirii, conștientizarea emoțiilor, răbdarea și gesturile mici care fac diferența. “Te iubesc, orice ai face!” este declarația obligatorie față de copiii noștri pentru a asigura armonia emoțională.

Victoria Pătrașcu are un stil aparte, cuceritor, proaspăt. Am devorat aproape tot ce a scris pentru copii și suntem recunoscători pentru ce ne învață fiecare poveste. Sunt atât de diferite și în același timp le poți simți izvorând din aceiași sursă. O poveste de iubire între elefănțelul Mo și litera “O”… poate vă pare imposibilă, însă pentru micul elefănțel, după pierderea mămicii sale, este inacceptabilă viața fără ‘’O’’.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!